Allergie informatie: Visfond
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo graten, koppen en staarten
- 1 dikke wortel, in grove stukken
- 2 uien, in grove ringen
- 2 teentjes platgedrukte knoflook
- 2 stengels selder
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 theelepel zwarte peperbolletjes
- 2 takjes tijm
- 2 laurierblaadjes
- 3 liter water
Meer Recepten
- Gemarineerde asperges met roodbaarsfilet
Met asperges, dragon en kervel uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Groentegerechten - tamtammetje76 - Bisque
Met langoustineschalen, visfond en tomaten uit Frankrijk
4 porties - 3 uur
Soepen - louca - Gebakken kabeljouw met olijven
Met kabeljouwfilets, gemengde salade en olijven uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - gert949 - Snelle vissoep
Met visfilets, zeevruchten en visfond uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Maaltijdsoepen - CatelijneE - Vissoep
Met zalm, tomatenpuree en prei uit Rusland
5 porties - 1 uur en 10 minuten
Soepen - Taibahr
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Visfond
- Allergieen informatie