Allergie informatie: Walnoten-roquefort flans
Terug naar het receptIngrediënten
- 60 gram gepelde walnoten, in stukjes gehakt
- 3 eieren, gesplitst
- 90 gram roquefort
- 3 eetlepels notenlikeur (cognac mag ook)
- zachte boter
- 1 deciliter slagroom
- geraspte oude of gratinkaas
- citroensap
- peper
- zout
- walnoten voor garnering
Meer Recepten
- Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Waldorfsalade
Met witlof, walnoten en dressing uit Zwitserland
4 porties - 30 minuten
Voorjaar - christina57 - Rode-grapefruitsalade met feta en walnoten
Met rode grapefruit, feta en walnoten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk - IJsbergrolletjes met tomatensalade
Met ijsbergsla, tomaten en mandarijntjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Raw food - lucyvader - Ravien cévenol (aardappelsalade)
Met aardappelen, krulandijvie en walnoten uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Maaltijdsalades - hendriks37
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Najaar
- Walnoten-roquefort flans
- Allergieen informatie