Allergie informatie: Gebakken witte asperges en een stoofpotje van champignons en lente-ui
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 witte asperges
- boter
- 20 champignons
- enkele eetlepels hazelnoot of walnootolie
- 2 eetlepels sherry azijn
- 150 cc groentebouillon
- citroensap
- 2 stuks lente-ui of pijpajuin
- gehakte peterselie
- peper en zout
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken