Allergie informatie: Herfstsalade met hertenbiefstukjes en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hertenbiefstukken (a 100 gram)
- 2 elstar appels
- 400 gram paddenstoelenmelange
- 1 zak veld- of bladsla
- 1 zak spinazie
- 30 gram boter
- 3 eetlepels citroensap
- 2 theelepels grove mosterd
- 2 eetlepels rode wijnazijn
- 6 eetlepels walnotenolie
- 2 theelepels honing
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Herfst
- Herfstsalade met hertenbiefstukjes en spinazie
- Allergieen informatie