Allergie informatie: Herfstcake
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zelfrijzende bloem
- 250 gram boter of bak margarine
- 100 gram donkerbruine suiker
- 50 gram witte suiker of rietsuiker
- 2 zakjes vanillesuiker
- 4 eieren
- 1 snuifje zout
- 1 zakje chocolade parels of 100 gram chocoladeschilfers
- 2 koffielepels bakpoeder
- 1 afgestreken koffielepel speculooskruiden
- 50 gram gemalen noten (hazelnoten, pecannoten)
Meer Recepten
- Herfstcake
Met peren, bloem, amaretto uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Taart en gebak - lucyvader - Herfstcake
Met walnoten, peren en bitterkoekjes uit Nederland
8 porties - 1 uur en 45 minuten
Taart en gebak - daffodil - Herfstcake
Met cakemeel, koek- of speculaaskruiden en stoofpeer uit Nederland
4 porties - 1 uur
Taart en gebak - Deniseke123
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Herfst
- Herfstcake
- Allergieen informatie