Allergie informatie: Asperges met beenham en krieltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo witte asperges
- zout
- versgemalen peper
- 3 laurierblaadjes
- 3 stukjes foelie
- 4 gekookte eieren
- 400 gram krielaardappeltjes
- 100 gram roomboter
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels citroensap
- 12 plakken beenham
- 4 takjes basilicum
- snufje nootmuskaat
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Asperges met beenham en krieltjes
- Allergieen informatie