Allergie informatie: Zoetzure gembersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 geconfijte gemberbolletjes op siroop
- 2 eetlepels azijn
- 2 eetlepels Javaanse suiker of bruine basterdsuiker
- 2 eetlepels ketjap manis (Trade Mark A)
- 0,5 deciliter gembersiroop
- 3 theelepels maïzena
- 1 mespuntje laos
- 0,25 liter water + 2 eetlepels water
- extra ingrediënten:
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 mespuntje knoflookpoeder
Meer Recepten
- Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Kibbeling in zoetzure saus met rijst
Met kibbeling, paprikas en rijst uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer - Lekkerbekjes met zoetzure saus
Met lekkerbekjes, rode paprika en sjalotjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Kipspareribs met zoetzure saus
Met kipspareribs, honing en tomatenketchup uit Nederland
3 porties - 25 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Zoetzure gembersaus
- Allergieen informatie