Allergie informatie: Zoet-zure foe yong hai-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 theelepel gembersiroop
- 1 theelepel djahé
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 125 milliliter water
- 1 eetlepel wijnazijn
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel allesbinder
- 1 eetlepel basterdsuiker
- sambal naar believen
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Zoet-zure foe yong hai-saus
- Allergieen informatie