Allergie informatie: Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond uien
- 6 tenen knoflook (of meer, naar smaak)
- gedroogde zontomaatjes
- tijm (gedroogd)
- oregano (gedroogd)
- bieslook (gedroogd)
- verse basilicum
- verse peterselie
- halve fles rode wijn
- handjevol pijnboompitten
- 3 deciliter runderbouillon
- snufje chilipoeder
- 2 blikken tomatenblokjes
- 2 blikjes tomatenpuree
- peper
- zout
- olijfolie
- 300 gram rundergehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn
- Allergieen informatie