Allergie informatie: Wildsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 liter wildfond
- 0,5 liter water
- 1 bouillonblokje
- 6 zwarte peperkorrels
- 1 takje verse tijm
- 1 laurierblad
- 1 middelgrote ui
- 4 kruidnagels
- 40 gram boter
- 50 gram rookspek, in blokjes
- 3 eetlepels grof gesnipperde ui
- 2 worteltjes, in plakjes
- 30 gram bloem
- 4 grote rijpe tomaten
- 2 eetlepels rode balsamico-azijn
- 1 afgestreken dessertlepel bruine basterdsuiker
- zwarte peper uit de molen
- 2 eetlepels madeira
Meer Recepten
- Hazenrugbiefstuk met wildsaus
Met hazenrugfilet, rode port, rode wijn uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Wild - lucyvader - Reebiefstukjes met wildsaus
Met reebiefstuk, rode wijn en slagroom uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Wild - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Wildsaus
- Allergieen informatie