Allergie informatie: Whiskysaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram magere kwark
- 0,5 theelepel kerrie
- 2 eetlepels dubbelgeconcentreerde tomatenpuree
- 2 eetlepels gembersiroop
- 0,5 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel aardbeienjam
- 3 eetlepels whisky
- 0,25 theelepels cayennepeper
- 0,25 theelepels aromat
- 0,5 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Borrelhapje garnalen
Met garnalen, surimisticks en garnalen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - harwoon - Diverse visschotel
Met zalm, paling en haring uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Koud - harwoon - Zalmcocktail met whiskysaus
Met zalmfilet, gemengde sla en limoen uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Koud - lucyvader - Zalmsalade met room en whiskysaus
Met zalm, ketchup en room uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - breemer - Bananen-garnalencocktail
Met banaan, sperzieboontjes en garnalen uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Cocktails - harwoon
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Whiskysaus
- Allergieen informatie