Allergie informatie: Warme barbecuesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram roomboter
- 1 rode ui, gesnipperd
- 4 eetlepels alcoholvrij bier
- 1 blik tomatenblokjes à 400 gram
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 1 eetlepel worcestersaus
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 eetlepel basterdsuker
- 2 theelepels dyonmosterd
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Barbecueribs
Met spareribs, barbecuesaus, zout uit Nederland
10 porties - 20 minuten
BBQ - bettyvandijk - Eigen gemaakte pastasaus
Met knoflook, winterwortel en uien uit Italie
4 porties - 2 uur
Sauzen en marinades - mees - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Theegroc met kruidenbitter
Met earl grey thee, kruidnagels en kaneel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Dranken - sacha
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Warme barbecuesaus
- Allergieen informatie