Allergie informatie: Vegetarische bruine saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram boter
- 40 gram volkoren tarwebloem
- 40 gram sjalot (schoon)
- 400 milliliter (groenten)water
- 1 theelepel paprikapoeder of tomatenketchup
- gemalen peper
- gemalen zout
- gemalen knoflook
- geraspte muskaatnoot (nootmuskaat)
- mosterd
- citroensap (vers)
- smaakversterker
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Vegetarische bonensalade
Met kidneybonen, witte bonen en chilibonen uit Verenigde Staten
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - nina_noralie - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Bruine bonen schotel
Met bruine bonen, uien en spek uit Nederland
3 porties - 1 uur
Groentegerechten - zonnebloem
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Vegetarische bruine saus
- Allergieen informatie