Allergie informatie: Tomatendip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 deciliter Bulgaarse yoghurt
- 125 gram cottage cheese
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 eetlepel geraspte ui
- 1 theelepel Franse mosterd
- 1 eetlepel citroensap
- 3 eetlepel tomatenketchup
- 1 eetlepel ketjap manis
- zout en versgemalen peper
Meer Recepten
- Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Lente-ui-tomatendip
Met lente-ui, tomaten en citroen uit Italie
8 porties - 15 minuten
Speciale gelegenheden - bettyvandijk - Aardappelkoekjes met tomatendip
Met aardappels, tomaten en kwark uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tomatendip
- Allergieen informatie