Allergie informatie: Tomaten-sjalotjessaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo trostomaten
- 3 sjalotjes
- 1 eetlepel peterselie
- 1 theelepel selderij
- 1 theelepel basilicum
- 0,5 deciliter olijfolie
- zout
- rietsuiker
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tomaten-sjalotjessaus
- Allergieen informatie