Allergie informatie: Tomaten-basissaus van Teunie
Terug naar het receptIngrediënten
- scheutje olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 ui grof gesnipperd
- 1 kilo tomaten in stukken
- 10 gram Italiaanse kruiden
- 1 eetlepel bruine suiker
- 1 eetlepel azijn
- 1 eetlepel keltisch zeezout of 2 theelepels gewoon zout
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tomaten-basissaus van teunie
- Allergieen informatie