Allergie informatie: Tartaarsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 55 augurken, uitgelekt en fijn gesneden
- 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt en fijngesneden
- 2,5 deciliter mayonaise
- 4 eetlepels lobbig geklopte slagroom
- 1 eetlepel dragonazijn
- 1 eetlepel fijngehakte verse bladpeterselie
- 1 eetlepel fijngeknipt vers bieslook
- 2 theelepels fijngehakte dragon
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Kipfilet in tartaarsaus
Met kipfilet, aubergines en tomaten uit Italie
6 porties - 25 minuten
Gevogelte - lekker_koken - Tartaarsaus
Met mayonaise, peterselie en kappertjes uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Tartaarsaus (verse)
Met mayonaise, sjalotje en kappertjes uit Belgie
5 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - Digipics - Tartaarsaus
Met mayonaise, kappertjes en uien uit Griekenland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - paros - Tartaarsaus
Met ui, kappertjes en mayonaise uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - tobkok
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tartaarsaus
- Allergieen informatie