Allergie informatie: Saus met salie en rode ui
Terug naar het receptIngrediënten
- 55 gram roomboter
- 2 rode uien, fijngesnipperd
- 25 gram bloem
- 1,5 deciliter melk
- 1,5 deciliter groentebouillon, afgekoeld
- een par druppels vers limoensap naar keuze
- 1-2 eetlepels fijngehakte verse salie
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Saus met salie en rode ui
- Allergieen informatie