-
Heerlijk, ze geloofde niet dat de satésaus zelf gemaakt was. Wel verdund met melk.
Paula gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dit is niet de Indische satee saus, er ontbreekt, knoflook, ik neem poeder, want de echte maakt snel zwart tijdens roosteren.
Dan citroenschil fijn raspen, mespuntje kentjur, en klein blikje klappermelk.
Vervolgens 3 tjabe rawits, zout suiker en bouillon pdr, 1/2 van de citroen-sap, die pinda saus van jullie is ook goed, maar niet de tempo dulu satee saus.
Maria Mathilde Deltour gaf dit recept 4/5 sterren
-
Dit is geen Indonesische saté saus
In echte gebruikt men geen azijn [tjuza] of melk, maar santen.
Dit heb ik zelf niet gemaakt; door het lezen van het recept heb ik al buikpijn.
R.soekias gaf dit recept 2/5 sterren
-
Super lekker, ik doe er ook appelmoes doorheen en ook verdunnen met melk en/of water
Romany gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk, ik heb dit recept al echt 5 keer gebruikt. Ik denk dat ik hem blijf gebruiken ;)
Yvonne gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk ik maak deze altijd maar doe er nog wat knoflook bij en verdun het met melk, verder geweldig lekker!
Laura gaf dit recept 5/5 sterren