Allergie informatie: Salsa brava
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 knoflookteen, geperst
- 2 eetlepels magere yoghurt
- 1 eetlepel extra virgen olijfolie
- 8 eetlepels tomatensaus uit blik (tomate frito)
- 2 eetlepel wijnazijn
- 1 theelepel geroosterde Spaanse paprika
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- 0,5 theelepel cayenne- of rode pepersnippers
Meer Recepten
- Salsa
Met appels, mierikswortel en citroen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - robancona - Salsa van verse tomaten en rode ui
Met tomaten, rode ui en chilipeper uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Salsa Mexicana
Met tomaten, lomboks en koriander uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Tapas - rlaet - Salsa (Spicy)
Met tomaten, lente uitjes en spaanse peper uit Mexico
6 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - martien22 - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Salsa brava
- Allergieen informatie