Allergie informatie: Romige groene saus met hamreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram spaghetti
- 1 kleine ui
- 0,5 krop sla (Romaine)
- 2 takjes verse tijm
- 2 eetlepels olijfolie
- 300 gram doperwtjes (diepvries)
- 1 potje biologische groentebouillon
- 2 eetlepels maizena
- 100 milliliter slagroom
- 200 gram hamblokjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Romige groene saus met hamreepjes
- Allergieen informatie