Allergie informatie: Rode wijn saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote ui
- 1 deciliter water
- dobbelsteentje maggi runderbouillon
- 1 deciliter port of rode wijn
- 100 gram spekjes
- restje vlees in stukjes
- bacon
- 50 gram roomboter
- halve theelepel knoflookpasta
- eventueel een eetlepel vleesfond (AH)
- bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Rode wijn saus
- Allergieen informatie