Allergie informatie: Rijk gevulde tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 130 gram ui (schoon)
- 1 dikke knoflookteen
- 30 gram boter of olie
- 50 gram kantharellen (schoon)
- 1 eetlepel volkorenbloem
- 1 theelepel Ras el Hanout
- peper
- zout
- 450 gram rijpe vleestomaten
- 1 theelepel paprikapoeder
- 35 gram dubbelgeconcentreerde tomatenpuree (blikje 70 gram)
- 100 gram prei (schoon)
- 100 gram kikkererwten (uit blikje)
- 1 pot (425 gram) tomatensaus "Basilico" van Grand'Italia
- 1 eetlepel gedroogde provencaalse kruiden
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 theelepel gedroogde majoraan
- 1 citroen (biologisch)
- 1 bekertje (125 milliliter) creme fraiche (biologisch)
Meer Recepten
- Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Kalfsschnitzel in tomatensaus
Met kalfsschnitzel, gepelde tomaten en zwarte olijven uit Italie
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Rijk gevulde tomatensaus
- Allergieen informatie