Allergie informatie: Ras el Hanout
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,25 theelepel zwarte peperkorrels
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 0,25 theelepel nootmuskaat
- 0,25 theelepel kardemomzaad
- 0,25 theelepel koenjit
- 0,25 theelepel zout
- 0,25 theelepel piment
- 4 kruidnagels
Meer Recepten
- Ras el Hanout
Met peper, kaneel en gemberpoeder uit Marokko
10 porties - 15 minuten
Bijgerechten - 34533 - Kip met sumac
Met kip, sumac en knoflook uit Marokko
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Auberginepuree met tomaat en knoflook
Met aubergines, witte uien en tomaten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - louca - Ras el Hanout
Met peper, kardemom en laos uit Marokko
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Tuinbonenstoofschotel
Met kipfilets, tuinbonen en rode paprika uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Stoofschotels - 34533
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Ras el hanout
- Allergieen informatie