Allergie informatie: Ras el Hanout
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 theelepels zwarte peperkorrels
- 8 theelepels gemberpoeder
- 8 theelepels komijnzaad
- 5 theelepels korianderzaad
- 8 theelepels gemalen kaneel
- 2 theelepels geraspte nootmuskaat
- 2 theelepels kardemompoeder
- 2 theelepels paprikapoeder
- 2 theelepels laos
- 2 theelepels gemalen kurkuma
- 1 theelepel sereh
- 2 theelepels zout
- 2 theelepels gemalen piment
- 16 kruidnagels
Meer Recepten
- Ras el Hanout
Met peper, kaneel en gemberpoeder uit Marokko
10 porties - 15 minuten
Bijgerechten - 34533 - Ras el Hanout
Met kruidnagel, djinten en kaneel uit Marokko
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Kip met sumac
Met kip, sumac en knoflook uit Marokko
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - 34533 - Auberginepuree met tomaat en knoflook
Met aubergines, witte uien en tomaten uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - louca - Tuinbonenstoofschotel
Met kipfilets, tuinbonen en rode paprika uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Stoofschotels - 34533
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Ras el hanout
- Allergieen informatie