Allergie informatie: Pruimen-Gembersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 1 kleine rode ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 theelepels (geschilde) geraspte gember
- 350 gram rode pruimen, gehalveerd, zonder pit en fijngesneden
- 1,5 deciliter rode wijn
- 25 gram lichte basterdsuiker
- 1 eetlepel cognac of sherry naar keuze
Meer Recepten
- Lamssoep met aubergine en paprika
Met lamsbout, witte bonen en pruimen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Soepen - jaccor - Rode kool met pruimen en rookspek
Met rode kool, pruimen en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Gegrilde maiskolf
Met maiskolf, gembersaus en zoetzure loempia saus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - joser - Pruimenjam (light)
Met pruimen en geleisuiker uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Jam en marmelade - anney
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pruimen-gembersaus
- Allergieen informatie