Allergie informatie: Pittige pindasaus met kokosmelk
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 ui, gesnipperd
- 2 tenen, geperst
- 0,5 theelepel bruine suiker
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 eetlepel olie
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 1,5 theelepel gemberpoeder
- 0,5 eetlepel pindakaas
- 1,5 eetlepel ketjap manis
- 0,3 blok santen
- 1 eetlepel citroensap
- zout
- peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pittige pindasaus met kokosmelk
- Allergieen informatie