Allergie informatie: Pesto tappenade
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olijven (groen zonder pit)
- 2 teentjes knoflook
- 30 gram pijnboompitten
- 30 gram basilicum (vers)
- 2 eetlepels parmezaanse kaas
- 3 eetlepels olijfolie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Tonijn met pesto
Met tonijnsteaks, olijfolie en pesto uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Pesto uit het oosten
Met peterselie, koriander, macadamia-noten uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Lamskoteletjes met groene pesto van olijven, knoflook, kappertjes en rozemarijn
Met lamskoteletjes, groene olijven en knoflook uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - lucyvader - Rode pesto
Met gedroogde tomaten, zwarte olijven en tijm uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pesto tappenade
- Allergieen informatie