Allergie informatie: Pepersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks groene peper (ontpit)
- 2 stuks tomaat
- 1 teentje knoflook
- 1 stuks ui
- 1/2 theelepel oregano poeder
- 1/2 theelepel versgemalen peper
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Rundvlees met rodewijn/pepersaus
Met rundvlees, paprika en rode wijn uit Nederland
4 porties - 5 uur
Ovenschotels - yvdgronde - Thaise Groene Pepersaus
Met pepers, thaise vissaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Pittige pepersaus
Met madame jeanette peper, basilicum en ui uit Kameroen
4 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - chris1975 - Rode pepersaus
Met chilipepers, tomaten en visfond uit Nederland
4 porties - 40 minuten
- marina59 - Spaanse-Pepersaus
Met spaanse pepers, knoflook en suiker uit China
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pepersaus
- Allergieen informatie