Allergie informatie: Pepersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 deciliter azijn
- 1 deciliter witte wijn
- 1 flinke ui
- 2 wortelen
- 0,5 theelepel tijm
- 0,25 theelepel zout
- 1 eetlepel zwarte peperkorrels
- voor de roux:
- 2 deciliter bouillon
- 25 gram bloem
- 25 gram boter
Meer Recepten
- Rundvlees met rodewijn/pepersaus
Met rundvlees, paprika en rode wijn uit Nederland
4 porties - 5 uur
Ovenschotels - yvdgronde - Thaise Groene Pepersaus
Met pepers, thaise vissaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Pepersaus
Met groene peper, tomaat en knoflook uit Filippijnen
4 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Pittige pepersaus
Met madame jeanette peper, basilicum en ui uit Kameroen
4 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - chris1975 - Rode pepersaus
Met chilipepers, tomaten en visfond uit Nederland
4 porties - 40 minuten
- marina59
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pepersaus
- Allergieen informatie