Allergie informatie: Orginele katjang satèsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels grove pindakaas
- 2½ deciliter water of kokosmelk
- 2 eetlepels Japanse ketjap (kikoman)
- 1 eetlepel gembersiroop
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 uitgeperste teentje knoflook
- 4 theelepels suiker of foela djawa(geperste rietsuiker)
- 2 eetlepels zoetzure chilisaus
- 100 gram fijngehakte, geroosterde pinda's
- vers gemalen zwarte peper en zout
Meer Recepten
- Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer - Wokmaaltijd met kip
Met kip, soepgroenten en satesaus uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Roerbakgerechten - manueel35 - Rijst met kipfilet, paksoi en satesaus
Met kipfilet, paksoi en satesaus uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer - Goela katjang
Met suiker en pinda' uit Indonesie
1 portie - 5 minuten
Taart en gebak - 34533 - Rundvleescurry
Met rundvlees, knoflook en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Stoofschotels - lucyvader
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Orginele katjang satèsaus
- Allergieen informatie