Allergie informatie: Matelote-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram champignons
- 1 kleine ui
- 1 teentje knoflook
- 1/2 liter visbouillon
- 1/2 liter rode wijn
- 40 gram boter
- 40 gram bloem
- 50 gram boter
- zout
- enkele druppels tabasco
- mespuntje ansjovis-pasta
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Matelote-saus
- Allergieen informatie