Allergie informatie: Lente-uitjes saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 lente-uitjes fijn gesneden
- 1 teentje knoflook geperst
- 1 theelepel Provencaalse kruiden
- zoetstof naar smaak
- 1 eetlepel citroensap
- 4 eetlepel mayonaise
- 8 eetlepel kwark
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Simpele knoflooksaus
Met knoflook, halvanaise en saladedressing met lente-uitjes uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - Romantikraal - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Nasi Keboeli 2
Met rijst, kip en kruidnagel uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Lente-uitjes saus
- Allergieen informatie