Allergie informatie: Ketjapsaus met djeroek poeroet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 tenen knoflook, geperst
- 1 sjalot, gesnipperd
- 10 gram boter
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 theelepel bruine suiker
- 0,5 eetlepel asam
- 10 eetlepel ketjap
- 2 djeroek poeroet blaadjes
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Ketjapsaus met djeroek poeroet
- Allergieen informatie