Allergie informatie: Kerrie-roomsaus (warm)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 middelgrote, zeer fijn gehakte ui
- 30 gram bloem
- 40 gram boter
- 3 theelepels kerrie
- 0,25 theelepels tijm
- 0,25 deciliter ongeklopte slagroom
- 1,5 deciliter pittige bouillon
Meer Recepten
- Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Spruitjes met kerrie en cashewnoten
Met spruitjes, kerrie en cashewenoten uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje - Witte kool stamppot
Met witte kool, gehakt en aardappelen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Stamppotten - bargeera
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Kerrie-roomsaus (warm)
- Allergieen informatie