Allergie informatie: Karamelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram fijne tafelsuiker
- 75 gram zachte boter
- het merg uit 1 vanillestokje
- 4 deciliter slagroom
Meer Recepten
- Sinaasappels in karamelsaus
Met sinaasappels, kristalsuiker en griekse honing uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Garnalen met karamelsaus en citrusdressing
Met reuzengarnalen, rode ui en kristalsuiker uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jodiaanstoot - Stroopwafelijs
Met vanille ijs, stroopwafels en karamelsaus uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Amuse van gekarameliseerde scampi's
Met scampi's, suiker en bosui uit Frankrijk
4 porties - 1 uur en 5 minuten
Hapjes - lekker_koken - Gegrilde bananen met ahornsiroop
Met bananen, ahornsiroop en chocoladekaramelsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Karamelsaus
- Allergieen informatie