Allergie informatie: Jagersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- bruine basis saus (1 pakje saus espagnole)
- ½ doosjes in plakjes gesneden champignons
- 1 grote ui
- 1/3 deel gele paprika
- 1/3 deel rode paprika
- 1 takje fijn gehakte peterselie
- vers gemalen peper en zout
- 50 milliliter room
- aroma kruiden
- een scheutje ketjap
- 110 gram dobbelsteentjes gerookt spek (zo mager mogelijk)
- 30 gram boter
- 2 eetlepels fijn gesneden prei in ringetjes
Meer Recepten
- Jagersaus
Met gerookt spek, paprika en champignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - dd - Kalkoen-paddenstoelenstoof met jagersaus
Met gemengde paddenstoelen, kalkoen schnitzels en slagroom uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - bettyvandijk - Jagersaus
Met uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - keukenbakker - Kippenbil met jagersaus en puree
Met rode wijn, kippenbil en tomatenpuree uit Belgie
4 porties - 1 uur
Vlees - laurachoco - Schnitzel met jagersaus
Met schnitzels, champignons en whiskey uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vlees - keukenbakker
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Jagersaus
- Allergieen informatie