Allergie informatie: Indische mosterd
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 potjes mosterd à 250 gram
- 5 rode lomboks
- 7 groene lomboks
- 5 uien
- 1 teentje knoflook
- 1,5 centimeter verse gember
- 1,5 centimeter laos
- 1 spriet sereh
- 1 djoeroek blad
- 1 salam blad
- 1 eetlepel koenjit
- 2 eetlepel suiker
- 125 milliliter witte azijn
- 1 theelepel zout
- beetje olie
- 2 extra lege potjes
Meer Recepten
- Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Indische Hutspot
Met kippenbouten, wortelen, spitskool uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Stamppotten - gdamwijk - Lemper
Met ketan rijst, kip en indische kruiden uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Hapjes - nickey - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, prei, selderij uit Indonesie
2 porties - 30 minuten
Maaltijdsoepen - gdamwijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Indische mosterd
- Allergieen informatie