Allergie informatie: Harissa
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 gedroogde hete rode chilipepers
- 2 teentjes knoflook, fijngemalen
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel witte azijn
- 1 theelepel gemalen koriander
- 1 theelepel gemalen karwijzaad
- 1 theelepel komijn
Meer Recepten
- Harissa
Met spaanse peper, knoflook en olijfolie uit Tunesie
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - hfbrons - Harissa
Met rode peper, knoflook, koriander uit Tunesie
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - toineke - Milde harissa
Met paprika, spaanse peper en knoflook uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - hfbrons - Harissa
Met chilipeper, knoflook en ketoembar uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Harissa
Met rode pepers, koriander en knoflook uit Tunesie
4 porties - 45 minuten
Sambals - amber
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Harissa
- Allergieen informatie