Allergie informatie: Gember-tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,25 ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook
- 2 grote eetlepels tomatenketchup of -puree
- 1 eetlepel ketjap
- 1 eetlepel gember
- fijngesneden rietsuiker of een stukje gula djawa
- eventueel stukjes ananas op siroop
- stukje rode peper
- 0,5 eetlepel azijn
Meer Recepten
- Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken - Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Gember-tomatensaus
- Allergieen informatie