Allergie informatie: Dressing voor de carpaccio of voor een salade
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels olijfolie
- 1,5 eetlepel fijne mosterd
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 1,5 eetlepel honing
- 1 eetlepel pesto
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Dressing voor de carpaccio of voor een salade
- Allergieen informatie