Allergie informatie: Dille-mosterdsaus met witte wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 deciliter droge witte wijn
- 1,75 deciliter vis- of groentebouillon
- 2 deciliter crème fraîche
- 2 eetlepels grove mosterd
- 2 eidooiers, licht geklopt
- 2-3 eetlepels fijngehakte verse dille
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Dille-mosterdsaus met witte wijn
- Allergieen informatie