Allergie informatie: Chilisaus 3
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 stuks fijngesneden ontvelde tomaat
- 1 stuks fijngesneden ontvelde rode paprika
- 7 stuks fijngesneden lomboks
- 0,5 theelepel ketoembar
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel laos
- 1 kopje natuurazijn
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 theelepel mosterdpoeder
- suiker
- zout
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Exotische dipsaus
Met zoete chilisaus, gembersiroop en koriander uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - nina_noralie - Thaise gehaktnoedels
Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Chilisaus 3
- Allergieen informatie