Allergie informatie: Bruine saus met morilles
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 à 24 gedroogde morilles
- 1 sjalotje, fijn gehakt
- 1 klontje roomboter
- 2 eetlepels truffeltapenade
- 450 cc wildfond
- 1 eetlepel cognac of armagnac, calvados, zeer oude rum
- 100 gram ijskoude roomboter
- 1 pot sterke thee
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Bruine saus met morilles
- Allergieen informatie