Allergie informatie: Boemboe Manis (zoete basiskruiden)
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 4 centimeter gember djahé
- 1 theelepel zwarte peper
- 3 rode lomboks
- 3 groene lomboks
- 100 milliliter ketjap manis
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Boemboe manis (zoete basiskruiden)
- Allergieen informatie