Allergie informatie: Boemboe di maka ikan (kruiden voor visgerechten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 11 rode pepers
- 7 teentjes knoflook
- 15 sjalotten
- 10 centimeter gember
- 10 centimeter verse turmeriek
- 1 gepelde middelgrote tomaat, zonder zaadjes
- 1 eetlepel korianderzaadjes
- 10 kemirienoten
- 1 theelepel trassi udang
- 4 eetlepels olie
- 3 eetlepels asem
- 2 blaadjes salam
- 2 stengels sereh (citroengras)
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Boemboe di maka ikan (kruiden voor visgerechten)
- Allergieen informatie