Allergie informatie: Boemboe di maka ajam (kruiden voor kipgerechten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 14 sjalotten
- 26 teentjes knoflook
- 2,5 centimeter kencur
- 4 centimeter laos
- 10 kemirienoten
- 12 centimeter verse kunjit
- 4 eetlepels fijngemaakte gula djawa (palmsuiker)
- 4 eetlepels olie
- 2 stengels sereh (citroengras)
- 2 salemblaadjes
- 10 rawits
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Boemboe di maka ajam (kruiden voor kipgerechten)
- Allergieen informatie