Allergie informatie: Basissaus bij wild en vlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 pakje croma
- 300 gram poulet
- 1 ui
- 2 teentjes verse knoflook
- 0,5 rode peper
- peper
- zout
- 1 takje rozemarijn
- 3 takjes tijm
- 30 gekookte kastanjes
- 1 sherryglas rode port
- 400 milliliter wildfond
- 1 eetlepel allesbinder
- 0,25 liter slagroom
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Basissaus bij wild en vlees
- Allergieen informatie