Allergie informatie: Basisrecept bruine saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram reuzel
- 30 gram bloem
- 1 wortel fijn gehakt
- 1 peterseliewortel, fijngehakt
- 1 ui, fijngehakt
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 5 deciliter vleesbouillon
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Bruine bonen schotel
Met bruine bonen, uien en spek uit Nederland
3 porties - 1 uur
Groentegerechten - zonnebloem - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Basisrecept bruine saus
- Allergieen informatie