Allergie informatie: Basis tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 stengels bleekselderij
- 1 wortel
- 1 courgette
- 3 tenen knoflook
- 2 sjalotten
- 400 gram gepelde tomaten (blik)
- 125 milliliter groentebouillon
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel tijm
- 6 blaadjes basilicum
- peper
- zout
Meer Recepten
- Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Pompoen-tomatensoep met witte boontjes
Met gehakt, tomaten en pompoen uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Soepen - azuro - Kalfsschnitzel in tomatensaus
Met kalfsschnitzel, gepelde tomaten en zwarte olijven uit Italie
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Drumsticks met tomatensaus
Met drumsticks, sjalotjes en knoflook uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Basis tomatensaus
- Allergieen informatie